"...και περί τους ιχθείς πολλήν την διαφοράν αυτοί οι τόποι" (Αριστοτέλης, των περί τα ζώα ιστοριών). Οι Ιχθύες κονώς Ψάρια (λατ. Pisces), αποτελούν μια πολλη μεγάλη και ιδιάιτερη ομοταξία των σπονδυλωτών ζώων προσαρμοσμένα στην υδρόβια ζωή. Τα ψάρια κινούνται με πτερύγια, φέρουν λέπια και αναπνέουν με βράγχια. Πρόκειται για ζώα ψυχρόαιμα με έντονο το φαινόμενο της ποικολοθερμίας.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Νηστίσιμη Μακαρονάδα Με Γαρίδες


Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γλ μαϊντανό
1 κιλο γαριδες μεσαιου μεγεθους
1 κ.γλ ανηθο ψιλοκομμενα
λίγο δυόσμο
1 κοκκινη 1 πρασινη &1 κιτρινη πιπερια κομμενες λωριδες ψιλες
πελτε & σαλτσα ντοματας
1 μικρό ποτήρι κρασί
λάδι
αλάτι
πιπέρι
μουσταρδα(οσο θελετε
αναλογα τις προτιμησεις σας)
μακαρονια Νο6
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ.
ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ. 2' ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ(ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Είδος Κουζίνας: 
Ελληνική Κουζίνα
Κατηγορία συνταγής: 
Ζυμαρικά
Κατηγορία συνταγής: 
Νηστίσιμα
Χρόνος προετοιμασίας: 
10 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος: 
45 λεπτά
Μερίδες: 
4

4 σχόλια: